Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 15.06.2014.
19:29 >> 19:48h
mozzartsport.com, vesti A
Disciplinska komisija KLS odredila je kazne za učesnike nemilih scena u prvom meču finala plej-ofa Superlige između Partizana i Crvene zvezde.
Nedelja 15.06.2014.19:45
REALNO LAKRDIJU TREBA PREKINUTI I DODELITI TITULU ZVEZDI VUČIĆ ŽELEZNIK . Kazne su tendeciozne i podle . ZAŠTO nije kažnjem DULE zabranom vođenja tima na jednoj ili dve utakmice ? Zašto kažnjavati TEJIĆA pre RADENOVIĆA ? Verovatno je razlog taj da bi ZVEZDA VUČIĆ ŽELEZNIK bila u prednosti jer nije ista težina kazniti TEJIĆA I PAVLOVIĆA i ovom kaznom se daje PREDNOST ZVEZDI VUČIĆ ŽELEZNIK . Istu prednost imali su ZA SVAKI SLUČAJ SINOĆ U IGRI 3 NA 5 . ZBOG SVEGA PODLOG I NAMEŠTENOG TITULU DATI ZVEZDI VUČIĆ ŽELEZNIK I ZAŠTITITI IGRAČE OD DALJIH NEPRIJATNOSTI KOJE SU SPREMILE FUKARE IZ ŽELEZNIKA . Za MAJMUNSKO DRMANJE KOŠEVA I PLJUVANJE VLADE JOVANOVIĆA NIJE BILO KAZNE .
Nedelja 15.06.2014.20:32
Samo da podsetim da je KIMI ROBIJAO ZBOG VERBALNOG "NAPADA NA BRANKICU STANKOVIĆ" rukom je nije dotakao zato OČEKUJEM KAO UDARNU VEST DA JE ČOVIĆ UHAPŠEN ZBOG NAPADA NA ANĐUSA . UDARIO GA JE I KAMERE SU SVE SNIMILE .
Nedelja 15.06.2014.20:41
Realno je da realno ne gledas na situaciju. Da gledas, rekao bi da Vujosevic godinama provocira svakog, od trenera, preko igraca, do politickih zvanicnika i saveza, pa i familije! Rekao bi da on svojim nedopustivim ponasanjem potpaljuje tenzije koje dovode do skandala, ali ne, to je po tebi super i pravdas! Ne uporedjuj Pavlovica i Tejica, nego Pavlovica i Nelsona, pa Tejica i Milutinova. Sledece, Bertans jeste napravio faul, zasto je Vujosevic odveo igrace sa terena??? Mislis da nije znao sta sledi kasnije od strane navijaca, a? Zasto Milutinov nije iskulirao SITNU carku sa Nelsonom, namerno sam rekao sitnu jer ko igra kosarku zna da su takve carke svakodnevne? Ostalo je sve za osudu, ali
Nedelja 15.06.2014.20:45
...ali opet kriva je tenzija koju je stvorio, aj pogodi ko??? Dalje, divljaci od Partizanove publike lome sve i svasta i bacaju na teren, kao i topovske udare i ne treba da platite kazne? Naravno da treba, samo su male, jbg. Posle kukate nema para, a svi vide kako ih olako bacate na sankcionisanje i ko je lud da vam daje, eej? Za 3 na 5 naravno da nisam, ali sto ste pristalo na takvo igranje sa vase strane? Niste imali srece da ne ubacite sve igrace da se tuku, ili ste ubacili vise od Zvezde, kako hoces i pravilo je usledilo, koje, ponavljam, ne podrzavam! Radenovica ne znam zasto su kaznili kad je covek razdvajao, ali sta da se radi...
Nedelja 15.06.2014.21:56
Realno je samo da mnogo smaras i da je bolje da se potpisujes kao nerealni Srbin jer je Partizanova publika nivo za vasu koja kenj., mokri u kese, pljuje, drma koseve itd... Ko o cemu ku.va o postenju... Ako si toliko posten kako to da Partizan sa 2 miliona u blokadi a zvezda sa 50 miliona duga dovodi igrace u fudbalu bez blokade?
Nedelja 15.06.2014.22:12
Dete, cero, tetka ili babo, ko zna sta si, idi igraj se, uci, kuvaj rucak, peri, peglaj, bolje ti je, nego da komentarises raznorazne gluposti. Ja sam dzentlmen, tako da necu da se prepucavam sa tobom, ali kad se vec ukljucujes u diskusiju, onda budi fina, a ne tako prosta, ne prilici jednoj dami, osim ako sama smatras za sebe da nisi dama, niti gospodjica, a ni gospodja, niti poljoprivredna proizvodjacica, da ne kazem seljanka, posto mozes da se naljutis, ko zna, mozda te vredja uporedjivanje sa postenim devojkama/zenama sa sela. A te tvoje kolege na nivou od navijaca me plase da cu da se razocaram u svoje misljenje o tebi, ali necu da se iznenadim...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)